Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Marynowany w piwie stek z grilla może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.35 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz jasne piwo, sos sojowy, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany Marynowany Stek Ze Spódnicą, Grillowany Mojo-Marynowany Stek Ze Spódnicy, oraz Grillowany azjatycko-marynowany stek ze spódnicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W szerokim, płytkim szklanym naczyniu do pieczenia rozetrzyj połowę plasterków pomarańczy, połowę plasterków cebuli i połowę kawałków czosnku na dnie naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
3
Stek posypać solą i pieprzem i umieścić w naczyniu na wierzchu plastry pomarańczy i cebuli. Pozostałą pomarańczę, cebulę i czosnek rozsypać na steku i wlać piwo i sos sojowy. Przykryć folią i marynować przez 1 godzinę w temperaturze pokojowej lub do nocy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sos Sojowy
Czosnek
Pomarańczowy
Cebula
Stek
Piwo
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
4
Przygotuj grilla na średnim ogniu lub rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
5
Wyjąć mięso z marynaty i wyrzucić marynatę. Grilluj stek do pożądanej doneness, około 4 minut na stronę dla średnio rzadkich.