Beefy Calzones
Beefy Calzones może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz.1. & SOS, mielona wołowina, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Beefy Calzones, Beefy Rice, oraz Beefy ciabattas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. brązowe mięso, cebula, papryka i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Przykryj, aby się ogrzać.
Wymieszaj sos pomidorowy, sos do steków i włoską przyprawę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Wyjąć 1 szklankę mieszanki sosu pomidorowego; wymieszać z mieszaniną mięsa. Odstaw pozostałą mieszankę sosu pomidorowego na bok.
Rozwiń ciasto do pizzy; podziel na 8 równych kawałków.
Rozwałkuj każdy kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni do kwadratu 6 cali. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki mięsa na środku każdego kwadratu ciasta; top z 1/4 szklanki sera. Złóż ciasto, tworząc Trójkąty. Docisnąć krawędzie ciasta razem, a następnie docisnąć zębami widelca, aby szczelnie zamknąć.
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Piec 20 minut lub do złotego koloru.
Podawać z pozostałą mieszanką sosu pomidorowego.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon