Beef' n ' Pork Burgers
Need a dairy free main course? Beef ' N ' hamburgery wieprzowe może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 18g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną wieprzowinę, cebulę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsze Burgery Wołowe, Duże Burgery Wołowe, oraz Hamburgery Wołowe Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, gotować boczek, cebula i czosnek na średnim ogniu, aż boczek jest chrupiące; odcedzić i umieścić w małej misce. Wymieszać z bułką tartą, jajkiem, wodą, natką pietruszki, solą, majerankiem, papryką i pieprzem. Pokruszyć wołowinę i wieprzowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na osiem 3/4-in.- grube paszteciki.
Grill, odsłonięty, na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160°.
Podawać na bułkach z majonezem, sałatą i pomidorem.