Beef Fajita Bowls
Beef Fajita Bowls może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 495 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, zwykły ryż, sos chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Beef Fajita Bowls, Miski Fajita, oraz Miseczki Tortilla Fajita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem pokrój wołowinę z ziarnem na paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala.
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodaj olej; obróć patelnię, aby pokryć dno. Gotować paski tortilla w oleju 1 do 2 minut z każdej strony, dodając dodatkowy olej, jeśli to konieczne, aż złoty kolor i chrupiące.
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Dodaj wołowinę na patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu 4 do 5 minut lub aż wołowina nie jest już różowy.
Dodaj mieszankę papryki i kukurydzy na patelni; gotować i mieszać 1 minutę. Przykryć i gotować 2 do 3 protokół, mieszając dwa razy, aż chrupiące-miękkie. Wymieszaj wołowinę, salsę, sok z limonki, sos chili i kminek. Gotować 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące. Wymieszać z kolendrą. Podziel ryż między miski. Top z mieszanki wołowiny i paski tortilla.