Pieczenie Cannelloni wołowiny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 1000 kalorii, 37g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, parmezan, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beef Cannelloni Bake, Wołowina cannelloni, oraz Cannelloni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Odcedzić i odstawić. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W naczyniu do pieczenia 11 x 17 cali, pokruszyć wołowinę lub cielęcinę i wrzucić marchew, seler, cebulę i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Dodaj 1 1/4 łyżeczki soli, 1 1/4 łyżeczki pieprzu, 2 łyżki oliwy z oliwek i wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dobrze wymieszać.
7
Umieść w rozgrzanym piekarniku i piecz, aż wołowina lub cielęcina będzie brązowa, a warzywa miękkie, około 30 do 40 minut. Uwaga: Należy uważać, aby nie spalić mięsa i warzyw; jest to bardzo gorąca temperatura. Jeśli mięso zaczyna palić, obniżyć temperaturę pieca do 400 stopni F (200 stopni C). Mieszać często podczas pieczenia. Schłodzić przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę