Becel ® Maślana Brukselka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Becel ® rumiana maślana brukselka może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, margarynę o maślanym smaku, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cavatappi z rumianą brukselką i maślaną bułką tartą, Pan-Rumiane Brukselki, oraz Brukselka Maślana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brukselkę gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie do miękkości, około 7 minut. W międzyczasie roztopić margarynę Becel® o maślanym smaku na 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu i gotować szalotkę 6 minut, często mieszając, aż uzyska złoty i bardzo miękki kolor.
Dodać odsączoną brukselkę i wymieszać do połączenia.
Saute lekko do złotego koloru.