Becel ® Maślana Brukselka

Becel ® Maślana Brukselka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Becel ® rumiana maślana brukselka może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, margarynę o maślanym smaku, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cavatappi z rumianą brukselką i maślaną bułką tartą, Pan-Rumiane Brukselki, oraz Brukselka Maślana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brukselkę gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie do miękkości, około 7 minut. W międzyczasie roztopić margarynę Becel® o maślanym smaku na 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu i gotować szalotkę 6 minut, często mieszając, aż uzyska złoty i bardzo miękki kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać odsączoną brukselkę i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
3
Saute lekko do złotego koloru.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn