Becel ® czosnek i rozmaryn pieczone warzywa korzeniowe

Becel ® czosnek i rozmaryn pieczone warzywa korzeniowe
Becel ® czosnek i rozmaryn pieczone warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać maślany smak margaryny, rozmaryn, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest doskonałe. Spróbuj Pieczone warzywa korzeniowe z rozmarynem, Pieczone warzywa korzeniowe z rozmarynem, oraz Balsamiczno-Rozmarynowe Pieczone Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 220 stopni C (425 stopni F). Margarynę Becel® o maślanym smaku roztopić na płytkiej patelni w piekarniku około 2 minut. Wymieszać z warzywami, rozmarynem i czosnkiem. Pieczeń, mieszając dwa razy, 50 minut lub aż warzywa będą złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MargarynaMargaryna
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn