Be-My-Valentine Pizza
Pizza Be-My-Valentine może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Za 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę do pizzy, oliwki, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Z łyżką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Valentine Heart Pizza, Ciasteczka Walentynkowe, oraz Walentynkowe Wiatraczki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozwiń ciasto do pizzy na natłuszczoną blachę do pieczenia; spłaszcz ciasto. Nożyczkami kuchennymi pokroić w 10 cali. serce. (W razie potrzeby użyj dodatków do ciasta, aby zrobić paluszki chlebowe.)
Piec w temperaturze 425° przez 8 minut.
Połącz ser włoski i mozzarella; odstawić. Ułóż ser provolone na skórce z dokładnością do 1/2 cala. krawędzi.
Ułóż mieszankę pepperoni, cebuli, oliwek i sera.
Piec 8-10 minut dłużej lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a ser się rozpuści.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Tenuta di Capraia Chianti Classico z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Tenuta Di Capraia Chianti Classico]()
Tenuta Di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia to wino o optymalnej złożoności i strukturze. Rubinowo-czerwony kolor z fioletowymi odcieniami. Intensywny i bogaty aromat, winny, owocowy. Przyjemne nuty wiśni, orzeźwiające i dobrze wyważone z nutami zintegrowanej żywej taniny.