BBQ Wołowina z kremowym Slaw na ser czosnek herbatniki

BBQ Wołowina z kremowym Slaw na ser czosnek herbatniki
BBQ Wołowina z kremowym Slaw na ser czosnek herbatniki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 426 kalorii, 39g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.02 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, piwo, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 88 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow-Cooker BBQ Wołowina z kremowym Slaw na serowo-czosnkowe herbatniki, Hamburgery z indyka z kremowym Gorgonzolanem i chili czosnek Slaw, oraz Herbatniki Z Serem Czosnkowym.

Instrukcje

1
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki. W małej misce wymieszać sos barbecue i piwo; polać wołowiną. Okładka; gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W międzyczasie, w dużej misce, wymieszać jogurt, majonez, cukier, ocet i sól, aż będzie gładka. Wymieszać z kapustą i zieloną cebulą. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Około 30 minut przed podaniem wyjąć wołowinę z powolnej kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wołowinę rozdrobnić 2 widelcami; powrócić do powolnej kuchenki, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić i piec herbatniki zgodnie z zaleceniami na woreczki, co 8 herbatników w opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby służyć, podziel herbatniki na pół. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny na każdym biszkopcie; top z około 3 łyżki colesław.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia15
Magazyn