BBQ Pulled Pork Nachos
BBQ Pulled Pork Nachos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 224 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, oscar mayer carving board & pikantne przyprawione szarpaną wieprzowinę, chipsy tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, BBQ Pulled Pork Nachos, oraz Nachos Wieprzowy Ciągnięty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz mięso i 1/4 szklanki sosu barbecue.
Rozłóż chipsy na pokrytej folią blasze do pieczenia; top z mieszaniną mięsa, sera, kukurydzy i papryki.
Piec 15 do 20 min. lub do czasu, aż ser się stopi, a mieszanina mięsa zostanie podgrzana. Top z pomidorami, pozostałym sosem barbecue i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Pulled Pork działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować La Celia Pioneer Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".