Bażant Marynowany Gin

Bażant Marynowany Gin
Bażant marynowany ginem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śliwki, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Balotyna bażanta, oraz Bażant pieczony w garnku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, rezerwując 1/2 szklanki mieszanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Bażanty umieścić w pozostałej mieszaninie w plastikowej torbie. Uszczelnić i schłodzić co najmniej 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Wyjąć bażanty z marynaty, wyrzucając marynatę w worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Posypać solą; bażanty brązowe ze wszystkich stron w gorącym oleju w dużej patelni do pieczenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Piec w temperaturze 400 przez 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjmij bażanty z patelni; utrzymuj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Zagotować marynatę na patelni na dużym ogniu, mieszając, aby rozluźnić rumiane cząstki. Wymieszać z czerwonym winem i gotować 4 do 5 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej w średnim rondlu, odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodać suszone śliwki i bulion, i gotować na wolnym ogniu 5 minut; zdjąć z ognia, i mieszać w maśle, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10
Bażanty kroimy na ćwiartki; układamy na półmisku.
11
Skropić sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
* Osiem (od 1 do 1,5 funta) Kur kornwalijskich stanowi pyszną substytucję dla bażantów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn