Bańka i pisk z Puree kukurydzianym może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 303 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka pozostałego mięsa z indyka, wywaru warzywnego, soli i pieprzu oraz garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bańka I Pisk, Bańka i pisk, oraz Bańka i pisk, bez resztek.
Instrukcje
1
W dużej misce dodaj tłuczone ziemniaki, farsz i mięso z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dobrze wymieszaj. Używając rąk uformuj placki (o szerokości od 3 do 4 cali).
3
Rozgrzej 2 łyżki oleju na patelni nieprzywierającej i smaż placki na złoty kolor z obu stron przez około 5 do 7 minut. Zrób to partiami, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj bulion kukurydziany i warzywny do rondla na średnim ogniu, aby się rozgrzał i zmiksuj blenderem zanurzeniowym. Będzie miał masywną konsystencję. Po podgrzaniu dopraw solą i pieprzem do smaku.
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.