Bazylia Szczypiorek Czerwony Zacieru Ziemniaczanego
Bazylia szczypiorek Czerwony zacieru ziemniaczanego jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 463 kalorie, 5G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz śmietanę, koszerną sól i pieprz, młode ziemniaki o czerwonej skórze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bazylia Szczypiorek Czerwony Zacieru Ziemniaczanego, Szczypiorek & Czosnek Ziemniaki Kalafior Mash, oraz Masa serowo-szczypiorowa z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w średnim rondlu i wlej wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć je o kilka cali. Wrzuć garść soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, gdy poked nożem, o 25 protokół.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do patelni.
Dodać śmietanę i masło i niech cały garnek siedzieć na bardzo małym ogniu, aż do ogrzania.
Do garnka z ziemniakami dodaj szczypiorek i bazylię i tłucz ziemniaki grubo. Doprawić solą i pieprzem.