BaumKuchen
BaumKuchen może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz masło, cukier, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Baumkuchen-Król ciastek!.
Instrukcje
Masło 9-calowa kwadratowa metalowa patelnia.
Umieść arkusz papieru pergaminowego na dole. Pergamin posmarować masłem, a całą patelnię posmarować mąką. Umieść stojak piekarnika na najniższym poziomie i rozgrzej brojlery.
W dużej misce, śmietanę masło lub margarynę, aż lekkie i puszyste.
Dodać w migdałowej pasty w małych kawałkach; ubić do gładkiej.
Dodać cukierników ' cukier, skrobia kukurydziana, wanilia, i sól. Ubić żółtka po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Beat until smooth.
W innej misce ubić białka na miękkie szczyty.
Dodawać powoli cukier, kontynuując ubijanie bezy na sztywne, błyszczące szczyty. Złóż bezę do mieszaniny żółtkowej. Przesiać mąkę i złożyć.
Łyżka niewielką ilość ciasta na pergaminie w patelni do pieczenia. Pędzlem do ciasta pomaluj ciasto. Chcesz całkowicie pokryć papier,ale masz cienką warstwę.
Umieść pod brojlerem i gotuj do jasnobrązowego; powinno to potrwać około 1 do 2 minut.
Pędzel kolejną warstwę ciasta na ciasto i umieścić pod brojlerem. Kontynuuj w ten sposób, aż całe ciasto zostanie użyte. Całkowicie fajne. Obróć ciasto z patelni i przyciąć krawędzie czyste.
W podwójnym kotle, połączyć czekoladę i olej.
Podgrzewać, aż czekolada będzie gładka. Za pomocą pędzla do ciasta, umyj jedną stronę przyciętego ciasta czekoladą. Nie rób tego zbyt grubo. Niech to stwardnieje. Obróć ciasto i umyj drugą stronę. Pozostawić ciasto do Ustawienia.
Pokrój ciasto na 6 wąskich pasków, każdy o szerokości 1-1/2 cali.
Szczotkuj boki i górę szkliwem i pozostaw do Ustawienia. Przechowywać w lodówce, ale podawać w temperaturze pokojowej.