Batony Śniadaniowe Z Jabłkami Bez Pieczenia

Batony Śniadaniowe Z Jabłkami Bez Pieczenia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj barów śniadaniowych z jabłkami bez pieczenia. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 131 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz jabłko, brązowy cukier, masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Borówkowe Batoniki Śniadaniowe (No-Bake), No Bake owsiane batony śniadaniowe-dwa sposoby # BackToSchool, oraz Masło Jabłkowe Śniadanie Piec.

Instrukcje

1
Dno masła i boki 8-calowej kwadratowej patelni lub spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; Zamknij torbę i lekko zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub lekko zmiażdż w robocie spożywczym).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
W dużej misce, wymieszać płatki i orzechy słonecznika; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika OpcjonalnieDodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
W rondlu 3-quart podgrzać syrop kukurydziany, brązowy cukier, jabłka i cynamon tylko do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
6
Wlać mieszaninę zbóż; mieszać delikatnie, aż równomiernie pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
7
Mieszankę wcisnąć równomiernie do patelni z tyłu drewnianej łyżki. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn