Almond and Soy Nut power Bars może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis daje 30 porcji z 277 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz białka jaj, sól, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 41%. Podobne przepisy obejmują Data i nakrętka power Bars, Batony z granolą owocowo-orzechową do żucia, oraz Almond-Honey Power Bar.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Włóż owies, migdały, orzechy włoskie i orzechy sojowe do robota kuchennego. Pulse aż drobno zmielone; wlać do dużej miski do mieszania.
Ubić białka do spienienia w małej misce; wymieszać olej rzepakowy, miód i ekstrakt waniliowy i wlać do suchej mieszanki. Mieszać do równomiernego zwilżenia i wcisnąć do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mieszanina będzie gorąca, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Usuń mieszaninę prętów zasilających, podnosząc folię z patelni. Pozostawić do ostygnięcia lekko; zdjąć folię i pokroić w paski jeszcze ciepłe. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku drucianym przed podaniem. Przechowywać w hermetycznym pojemniku lub zamrozić w plastikowych torebkach z przekąskami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego