Batony z masłem orzechowym II
Przepis batony z masłem orzechowym II można zrobić w około 45 minut. Za 59 centów za porcję, dostajesz przyprawę, która służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 19g tłuszczu i w sumie 333 kalorii. Jeśli masz pod ręką masło, brązowy cukier, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powie, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Batony z masłem orzechowym z jajkami z masłem orzechowym Reese, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmelowe batony (domowe 5 batonów), oraz Masło orzechowe karmelowe kruche batony {Millionaire bars}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokryj patelnię o wymiarach 13 x 9 x 2 cale nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól w małej misce. Ubij cukry, 1/2 szklanki masła i masła orzechowego w dużej misce mikserem elektrycznym, aż będą gładkie.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię. Wymieszaj mąkę do zmiksowania. Złóż posiekane orzechy.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Lekko wciśnij kubki z masłem orzechowym do ciasta.
Piec w 350 przez 20-25 minut. Ostudzić na patelni.
Aby zrobić polewę: rozpuść czekoladę i 1/2 szklanki masła w małej misce w kuchence mikrofalowej w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym odstępie, aż będzie gładka.
Skrop czekoladę na patelni.