Batony Z Masła Orzechowego
Batony z masła orzechowego mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 201 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru granulowanego, jajko, masło smak crisco ® all-warzyw skracanie i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Batony Z Masła Orzechowego, Batony Z Ciasteczkami Z Masła Orzechowego, oraz No Bake Peanut Butter Marshmallow Bars.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Smar 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia ze skracaniem.
Do bazy cookie, połączyć brązowy cukier, skrócenie, JIF ® Extra Crunchy masło orzechowe, cukier granulowany i jajko w dużej misce. Beat ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż dobrze wymieszane.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć.
Dodawać stopniowo do kremowanej mieszaniny z małą prędkością. Beat aż dobrze wymieszane. Kryć się. Przechowywać w lodówce przez 15 minut. Do przygotowanego naczynia wcisnąć schłodzoną bazę ciastek.
Piec przez 20 minut lub do jasnobrązowego. Nie przesadzaj. Schłodzić 2-3 minuty.
Do polewy, umieść JIF ® Creamy Peanut Butter w bezpiecznym w kuchence mikrofalowej miarce. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 1 minutę.
Zalać upieczoną powierzchnię.
Rozłóż się. Przykryj pianką.
Mżawka syrop czekoladowy na pianki. Wróć do piekarnika.
Piec 5 minut lub aż pianki są jasnobrązowe. Nie przesadzaj. Poluzować z boków naczynia nożem.
Wyjmij naczynie do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
Pokroić ostrym smarowanym nożem w pręty o wymiarach około 2x2 cale.