Batony Z Kremem Z Cukinii
Batoniki z cukinią to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ta przystawka ma 131 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką bardzo masło, mąkę, odparowane mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Creme de Menthe Bars (aka Grasshopper Bars), Zupa z cukinii z Crème Fraîche, oraz Batony Z Kremem Cytrynowym.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia na średnim ogniu, i gotować cukinię do miękkości, o 5 protokół.
Odcedzić cukinię w durszlaku ustawionym w zlewie i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Połącz 1 szklankę mąki, 1/2 szklanki cukru i 1/2 szklanki bardzo miękkiego masła w misce, aż będzie kruchy i dobrze połączony. Wciśnij mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Odmierz 3 szklanki ugotowanej cukinii i umieść w blenderze.
Wlać odparowane mleko i jajka, a do cukinii dodać 1 1/2 szklanki cukru, 1/4 szklanki mąki, 1 łyżkę masła i ekstrakt waniliowy. Mikser pulsować kilka razy, aby połączyć składniki, a następnie mieszać, aż mieszanina napełniania jest puree, około 1 minuty.
Wlać mieszaninę na skorupę.
W małej miseczce połączyć 1 łyżkę cukru z cynamonem i posypać nadzieniem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek deseru zostanie ustawiony, około 45 minut.
Ostudzić i schłodzić w lodówce przed krojeniem.