Batony Z Kremem Z Cukinii

Batony Z Kremem Z Cukinii
Batoniki z cukinią to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ta przystawka ma 131 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką bardzo masło, mąkę, odparowane mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Creme de Menthe Bars (aka Grasshopper Bars), Zupa z cukinii z Crème Fraîche, oraz Batony Z Kremem Cytrynowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia na średnim ogniu, i gotować cukinię do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić cukinię w durszlaku ustawionym w zlewie i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Połącz 1 szklankę mąki, 1/2 szklanki cukru i 1/2 szklanki bardzo miękkiego masła w misce, aż będzie kruchy i dobrze połączony. Wciśnij mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odmierz 3 szklanki ugotowanej cukinii i umieść w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać odparowane mleko i jajka, a do cukinii dodać 1 1/2 szklanki cukru, 1/4 szklanki mąki, 1 łyżkę masła i ekstrakt waniliowy. Mikser pulsować kilka razy, aby połączyć składniki, a następnie mieszać, aż mieszanina napełniania jest puree, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CukiniaCukinia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać mieszaninę na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
W małej miseczce połączyć 1 łyżkę cukru z cynamonem i posypać nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek deseru zostanie ustawiony, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić i schłodzić w lodówce przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn