Batony Z Kremem Cytrynowym
Batony Lemon Creme mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, mieszankę ciastek owsianych, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batony Z Kremem Owsianym Cytrynowym, Sernik Cytrynowy Creme Brulee Batony, oraz Creme de Menthe Bars (aka Grasshopper Bars).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno 8-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania.
W dużej misce pokroić masło w miks ciastek, za pomocą widelca lub blendera do ciast. Mieszaj w jajku, aż mieszanina będzie krucha. Naciśnij połowę mieszaniny ciastek na dno patelni; piec 15 minut.
W małej miseczce wymieszaj skondensowane mleko, skórkę cytryny i sok z cytryny do zgęstnienia.
Rozłóż na upieczonej skórce. Crumble pozostałą mieszaninę ciastek na górze.
Piec około 25 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój na 5 rzędów o 5 rzędów. Przechowywać w lodówce.