Batony Proteinowe Z Masłem Orzechowym Banan
Need a przyprawa bezmleczna? Bananowe batony proteinowe z masłem orzechowym mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 207 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka bananów, mielone nasiona lnu, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Healthy Chunky Monkey Cakeâ € / aka Peanut Butter Banana Cake with Chocolate Peanut Butter Frosting! (bez cukru, wysokiej zawartości białka i glutenu), Batony Proteinowe Z Masłem Orzechowym, oraz No-Bake Peanut Butter Cup Protein Bars.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Rozprowadzić owies na blasze do pieczenia bez podszewki w cienkiej warstwie, i tosty, aż lekko rumiane, o 10 protokół; usunąć i pozostawić do ostygnięcia.
Wymieszać schłodzony owies, białko w proszku, mąkę pełnoziarnistą i nasiona lnu, aż do całkowitego połączenia, i wymieszać z masłem orzechowym i miodem. Rozgnieść banany do mieszanki i wymieszać do połączenia. Naciśnij ciasto w dół na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia w 1/2-calowej warstwie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie ciasta będą złociste, około 15 minut; pokroić w kratki na ciepło i pozostawić do ostygnięcia. Owiń paski w folię i przechowuj w lodówce, aż będą gotowe do użycia.