Batony Potrójnie Imbirowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać potrójny imbir barów spróbować. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 128 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka dekorowania kryształów cukru, mielony imbir, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Batony Potrójnie Imbirowe, Z miłości do imbiru: potrójny koktajl imbirowo-buraczany, oraz Triple Ginger Snaps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smarować i lekko mąkę dno tylko 13x9-calowy patelni, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto mix, masło i jajka z łyżką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem cukru.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Piec 18 do 23 minut lub do krawędzi są bardzo jasne złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać luźno przykryte.