Batony Orzechowe
Orzech bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 111 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, brązowego cukru, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Listwy Orzech Figowy, Figowo-Orzechowe Batoniki Piernikowe, oraz Batoniki Owsiane, Figowe I Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajku i wanilii.
Mąkę połączyć z solą; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Naciśnij na dno nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą lekko rumiane.
Do napełniania, w małej misce, połączyć jajka, brązowy cukier, mąka, wanilia, sól i proszek do pieczenia. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Piec przez 25 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie złocisto-brązowe. Schłodzić na stojaku z drutu.
Połącz cukier cukierniczy i wystarczającą ilość soku z cytryny, aby uzyskać pożądaną konsystencję; rozprowadź na nadzieniu.
Odstawić do zestawu przed cięciem.