Batony Morelowo-Pomarańczowe
Morelowo-pomarańczowe batony mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 64 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, migdały, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Morelowo-Pomarańczowe Batoniki Kruche, Batony Morelowe, oraz Batoniki Z Orzechów Morelowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. F (165 C) Linia A 9×9 cala patelnia z pergaminem. Jeśli dokonujesz połowy partii, użyj patelni bochenkowej 9×5 cali.
Połącz konfitury i sok pomarańczowy; zestaw aside.In małą miskę do miksowania, pokruszyć pastę migdałową i odstawić jako well.In dużą miskę, ubić razem masło, cukier i ekstrakt migdałowy. Ręcznie wymieszać mąkę i sól.Miarka się 1 szklanka mieszanki mąki i dodać do miski z pastą migdałową.
Wymieszaj to razem, aby utworzyć polewę.
Dodać pokrojone migdały.Wcisnąć pozostałą mieszaninę mąki na dno wyłożonej patelni.
Na wierzchu rozprowadzić mieszankę morelowo-pomarańczową. Mąka kruszona / pasta migdałowa / mieszanka migdałowa nad nadzieniem.
Piec około 1 godziny w temperaturze 325 stopni F.