Batony Miodowe
Batoniki miodowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 138 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jajka, migdały, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Batony Miodowe, Batony Miodowo-Orzechowe, oraz Batoniki Zbożowe Miodowo-Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć i odstawić. Jajka ubić w dużej misce, aż będą gęste i cytrynowe. Ubić miodem i ekstraktem z migdałów.
Stopniowo dodawać suche składniki dobrze mieszając. Wymieszaj daktyle i migdały.
Rozprowadzić równomiernie na smarowanej patelni o wymiarach 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) 12-15 minut, aż lekko brązowy na wierzchu. Ostudzić 2 minuty na patelni.
Pokroić w kratki. Gdy ostygnie, posypać cukrem cukierniczym.