Batony Miodowe

Batony Miodowe
Batoniki miodowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 138 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jajka, migdały, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Batony Miodowe, Batony Miodowo-Orzechowe, oraz Batoniki Zbożowe Miodowo-Owsiane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć i odstawić. Jajka ubić w dużej misce, aż będą gęste i cytrynowe. Ubić miodem i ekstraktem z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
CytrynaCytryna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Stopniowo dodawać suche składniki dobrze mieszając. Wymieszaj daktyle i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
DaktyleDaktyle
3
Rozprowadzić równomiernie na smarowanej patelni o wymiarach 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) 12-15 minut, aż lekko brązowy na wierzchu. Ostudzić 2 minuty na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Pokroić w kratki. Gdy ostygnie, posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn