Batony Karmelowo-Mallowe
Batony karmelowo-Mallow mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 57 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, okruchy krakersów graham, Pianki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batony Orzechowe Mallow, Bary Mallow-Graham, oraz Ciasteczka I Batony Mallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Ubij masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać mąkę, orzechy i okruchy Grahama; dobrze wymieszać. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki okruchów; naciśnij pozostałe na dnie 9-calowej kwadratowej patelni rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 18 min. lub aż lekko zbrązowieje. W międzyczasie gotować karmelki i wodę w rondlu na małym ogniu, aż karmelki zostaną całkowicie stopione i mieszanina zostanie dobrze wymieszana, często mieszając.
Polać skórką sosem karmelowym, posypać mieszanką okruchów, pianek i posiekanej czekolady.
Piec 12 do 14 min. albo aż pianki lekko zbrązowieją. Całkowicie schłodzić przed cięciem na pręty.