Batony Jagodowe
Przepis Batony Borówkowe można przygotować w około 45 minut . Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. Ta przystawka zawiera 116 kalorii , 2 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Allrecipes ma 51 fanów. Jeśli masz pod ręką mąkę, mleko, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 0% . Ten wynik jest do poprawy. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj bochenek jagodowy z syropem jagodowym , batoniki z ciasteczkami jagodowymi i ciasto kawowe z jagodami .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj tłuszczem kwadratowe naczynie do pieczenia o średnicy 9 cali.
Przygotowanie ciasta: w dużej misce tłuszcz piekarski, cukier, jedno jajko, mleko i ekstrakt migdałowy.
Dodajemy mąkę i proszek do pieczenia, ciągle mieszając.
Rozłóż równomiernie ciasto w formie do pieczenia. Na wierzchu posyp jagodami.
Aby przygotować polewę: W średniej misce ubij dwa jajka i serek śmietankowy na gładką masę. Wymieszaj cukier puder i ekstrakt migdałowy.
Piec 55 do 60 minut lub do momentu, aż będzie twarde w dotyku. Ostudzić na patelni przed krojeniem.