Batony Czekoladowo-Orzechowe Mallow
Batony czekoladowo-orzechowe Mallow mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 186 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32 i kosztuje 31 centów za porcję. Jeśli masz półsłodką czekoladę Piekarską, krem z prawoślazu, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Czekoladowo-Orzechowe Mallow, Czekolada Chip Masło Orzechowe Mallow Deserowe Batony, oraz Batony Orzechowe Mallow.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Wymieszać suche ciasto wymieszać, masło i 1/3 szklanki mleka do wymieszania; naciśnij 2/3 na dnie 13x9-cala patelni.
Piec 12 do 14 minut lub do środka jest prawie ustawiony; cool 3 protokół. W międzyczasie wymieszaj masło orzechowe i pozostałe mleko.
Rozłóż mieszaninę masła orzechowego na skorupie; top z małymi łyżkami kremu prawoślazu i pozostałej mieszaniny ciasto.
Posypać orzechami i czekoladą; wcisnąć delikatnie do masy tortowej.
Piec 18 minut lub tylko do środka jest ustawiony. Całkowicie schłodzić przed cięciem na pręty.