Batony czekoladowo-orzechowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 179 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, olej canolan, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Peanut Butter Chocolate Chip Nutter Butter Bars, oraz Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj masło orzechowe, bicie dobrze. Ubić w jajku i białku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła orzechowego, ubijając do wymieszania (ciasto będzie grube).
Rozprowadź ciasto równomiernie na metalowej patelni o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec w temperaturze 350 przez 26 do 28 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Umieścić czekoladę w górnej części podwójnego kotła ustawionego na lekko gotującej się wodzie; roztopić kawałki czekolady, mieszając, aż będzie gładka.