Batony Czekoladowo-Migdałowe
Batony czekoladowo-migdałowe to bezmleczne przepis na 120 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, proszek do pieczenia, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Batony Czekoladowo-Kokosowo-Migdałowe, Czekoladowe Migdałowe Batoniki Piknikowe, oraz Sernik Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat brązowy cukier i majonez na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy.
Dodać jajko i wanilię, ubijając do wymieszania.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny majonezu, ubijając aż do wymieszania.
Naciśnij ciasto do nie rozdrobnione 15-x 10-calowy galaretki-roll pan.
Piec w 350 przez 15 do 17 minut lub do złotego koloru.
Umieść patelnię na stojaku z drutu.
Na ciepłe ciasteczko posypać kęsem czekoladowym.
Odstawić 5 minut; rozprowadzić czekoladę równomiernie na wierzchu.
Posypać migdałami. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 1 1/2 do 2 godzin lub do całkowitego ostygnięcia.