Batony Cytrynowo-Imbirowe

Batony Cytrynowo-Imbirowe
Batony Lemon Ginger to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 24. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz batony imbirowe, sok z cytryny, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Cytrynowo-Imbirowy, Ginger Lemon Cheesecake Bars, oraz Batoniki imbirowo-cytrynowe z migdałowym Streuselem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak na środkowym poziomie piekarnika i rozgrzej do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, zmielony imbir i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Roztopić masło na średnim ogniu i natychmiast dodać do suchych składników; użyj dużej gumowej szpatułki, aby wymieszać z gładkim, błyszczącym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Dodaj jajko, krystalizowany imbir, miód i skórkę z cytryny i energicznie ubijaj, aby uzyskać gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i za pomocą dłoni równomiernie nacisnąć na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Upiec batony, aż dobrze wzrosną, jędrne i lekko złociste, około 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podczas pieczenia batonów użyj małej gumowej szpatułki, aby ubić cukier cukierniczy i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Dodaj wodę, 1/2 łyżeczki na raz, jeśli jest zbyt gęsta, aby się rozprzestrzeniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
9
Jak tylko pręty zostaną upieczone, umieść deskę do krojenia na patelni i użyj rękawic kuchennych, aby odwrócić gorące pręty do deski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Wyjmij patelnię i papier i natychmiast wylej szkliwo cytrynowe na pręty; użyj małej metalowej szpatułki, aby równomiernie ją rozprowadzić. Ustawi się, gdy bary będą chłodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Użyj linijki, aby zaznaczyć, a następnie wytnij 2-calowe kwadraty.
12
Serwowanie: ułóż batoniki na talerzu—lukier jest suchy, więc można je układać w stosy. Przechowywanie: Przechowywać pręty w puszce lub plastikowym pojemniku z ciasną pokrywą między arkuszami papieru woskowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn