Batoniki Ze Szpinakiem
Szpinakowe batoniki to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 255 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mleko, szpinak, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Wegańskie Batoniki Jagodowe Ze Szpinakiem, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Roztopić masło w naczyniu do pieczenia 9x13 cali, podczas gdy piekarnik nagrzewa się.
W dużej misce, ubić razem jajka, mleko, mąka, sól, pieprz, proszek do pieczenia i czosnek, aż dobrze wymieszane.
Dodać grzyby, szpinak i ser i wymieszać, aby równomiernie wymieszać. Naczynie do pieczenia zalać roztopionym masłem, a następnie wlać masę szpinakową na patelnię.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny i złoty.
Pokroić w paski i podawać na ciepło.