Batoniki z dyni marki EAGLE®
Pumpkin Pie Bars marki EAGLE ® to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 410 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mąki pillsbury best® all purpose, sól, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Placek z dyni Streusel marki EAGLE®, Eagle Brand ® Lemon Cream Pie, oraz Koktajle owocowe marki EAGLE®.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. W średniej misce, połączyć 1 1/2 szklanki mąki, orzechy, cukry i 1 łyżeczka cynamonu.
Dodać masło, wymieszać, aż będzie kruche. Rezerwa 1 1/4 szklanki mieszanki. Pat pozostałą mieszaninę na dnie niełuskanej 13x9-calowej patelni do pieczenia.
Tymczasem w dużej misce do mieszania, połączyć dynię, słodzone mleko skondensowane, jajka, Pozostałe 1 łyżeczka cynamonu, ziele angielskie i sól; dobrze wymieszać.
Wlać równomiernie na skórkę.
Okruchy wymieszać z 1 łyżką mąki.
Piec 30 do 35 minut lub do zestawu. Fajne 10 minut.
Podawać na ciepło. Resztki przechowywać w lodówce.