Batoniki z ciasta marchewkowego z lukrem cynamonowo-serowym
Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zmielony cynamon, wanilię, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto marchewkowe Blondies {z lukrem cynamonowo-serowym}, Batoniki z ciasta marchewkowego z lukrem twarogowym, oraz Babskie ciasto bananowo-marchewkowe z lukrem cynamonowo - serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spray 15x10x1-calowy patelni z pieczenia sprayu z mąką.
W dużej misce, beat składniki bar z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 19 do 24 minut lub do góry jest równomiernie złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, beat twarożek, masło, mleko, wanilia i cynamon z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, aż będzie gładka i do smarowania.
Równomiernie rozprowadzić lukier na schłodzonych batonach. Przechowywać w lodówce.