Batoniki Z Białej Czekolady "Butterfinger"
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów z białej czekolady "Butterfinger". Ten przepis służy 25 i kosztuje 82 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 260 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać Candy corn, torba Candy topi, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Batoniki Z Białej Czekolady, Chewy Chocolate Peanut Butterfinger batony (bezglutenowe), oraz Batoniki Z Ciasteczkami Butterfinger.
Instrukcje
Linia 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z pergaminem. W misce bezpiecznej dla mikrofalówki roztopić kukurydzę cukrową w 30-sekundowych odstępach, mieszając między nimi, aż do całkowitego rozpuszczenia, w sumie około 2 1/2 minuty. Wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Wlać do naczynia do pieczenia i gładką górę z przesuniętą łopatką.
Odstawić do ostygnięcia i ujędrnienia, około 1 godziny.
Wyciągnij rogi pergaminu, aby usunąć cukierki z naczynia do pieczenia.
Pokrój cukierki na pół w poprzek, a następnie na 1-calowe paski. Umieść cukierki topi się w kuchence mikrofalowej miski i ciepła na 50 procent mocy, aż stopi się i gładkie, mieszając co 30 sekund. Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowanym.
Za pomocą małej szpatułki przesuniętej lub noża do masła rozprowadź cienką warstwę roztopów cukierków na całym batonie.
Umieścić na blasze do pieczenia i posypać nonpareils, w razie potrzeby.
Odstawić, aż powłoka cukierków stwardnieje, 10 do 20 minut.
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.