Batoniki Z Białej Czekolady "Butterfinger"

Batoniki Z Białej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów z białej czekolady "Butterfinger". Ten przepis służy 25 i kosztuje 82 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 260 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać Candy corn, torba Candy topi, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Batoniki Z Białej Czekolady, Chewy Chocolate Peanut Butterfinger batony (bezglutenowe), oraz Batoniki Z Ciasteczkami Butterfinger.

Instrukcje

1
Linia 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z pergaminem. W misce bezpiecznej dla mikrofalówki roztopić kukurydzę cukrową w 30-sekundowych odstępach, mieszając między nimi, aż do całkowitego rozpuszczenia, w sumie około 2 1/2 minuty. Wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Candy CornCandy Corn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do naczynia do pieczenia i gładką górę z przesuniętą łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Odstawić do ostygnięcia i ujędrnienia, około 1 godziny.
4
Wyciągnij rogi pergaminu, aby usunąć cukierki z naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Pokrój cukierki na pół w poprzek, a następnie na 1-calowe paski. Umieść cukierki topi się w kuchence mikrofalowej miski i ciepła na 50 procent mocy, aż stopi się i gładkie, mieszając co 30 sekund. Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Za pomocą małej szpatułki przesuniętej lub noża do masła rozprowadź cienką warstwę roztopów cukierków na całym batonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
7
Umieścić na blasze do pieczenia i posypać nonpareils, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
NonpareilsNonpareils
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Odstawić, aż powłoka cukierków stwardnieje, 10 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
9
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn