Batoniki Truflowe Miętowe
Batoniki z truflami miętowymi zajmują około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 84 i kosztuje 16 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 64 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka masła, ekstraktu z mięty pieprzowej, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 8%, to danie można poprawić. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Batoniki Truflowe Z Mięty Pieprzowej, Batoniki Z Truflami Miętowymi, oraz Batoniki Truflowe Z Ciemnej Czekolady Miętowej.
Instrukcje
Linia a 13-w. x 9-w. blacha do pieczenia z folią; nasmaruj folię 1 łyżeczką masła. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier cukierniczy i sól.
Dodaj wanilię i pozostałe masło; pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy. Pat do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325° przez 20-25 minut lub do lekkiego zrumienienia brzegów. Ostudzić na ruszcie.
W dużym rondlu połącz czekoladę, mleko i masło. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż będzie gładka; odstawić.
W dużej misce ubij jajka i cukier, aż będą gęste i cytrynowe. Ubij mieszankę ekstraktu i czekolady.
Piec przez 30-35 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Ostudzić całkowicie na patelni na ruszcie.
Wstaw do lodówki na noc. Za pomocą folii podnieś pręty z patelni; pokroić w trójkąty. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled Bottle. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.