Batoniki Owsiane Kokosowe
Batoniki owsiane Kokosowe to bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 247 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz orzechy włoskie, ekstrakt waniliowy, mleko sojowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowe Batoniki Owsiane, Batony Owsiane I Kokosowe Malinowe, oraz Płatki Owsiane Kokosowe Malinowe Batoniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350º
Połączyć owies, margarynę i 1/2 szklanki syropu klonowego.Naciśnij mieszaninę na dno nasmarowanego naczynia do pieczenia 8 x 8.
Połącz pozostałe składniki, w tym 1/2 szklanki syropu klonowego i rozprowadź tę mieszaninę na wierzchu skorupy.
Ostudzić przed cięciem na kwadraty.