Batoniki owsiane czekoladowo-karmelowe
Czekoladowe i karmelowe batony owsiane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, orzechy włoskie, szybkie gotowanie owsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Karmelowo-Czekoladowe, Płatki Owsiane Czekolada Karmel Batony, oraz Czekoladowe Karmelowe Batoniki Owsiane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Linia patelnia 13x9-calowa z folią, pozwalająca powiesić folię 2 cale na krótkich końcach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania.
W małej misce wymieszać polewę karmelową i 1 łyżkę masy tortowej; odstawić. W dużej misce pokonać pozostałą mieszankę ciasta, masło i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości o 1 minutę lub tylko do crumbly. W razie potrzeby wymieszać owies, używając rąk. Rezerwa 1 szklanka mieszanki owsianej. Używając kawałka folii na mieszaninie okruchów, naciśnij pozostałą mieszaninę owsa na dnie patelni; usuń folię.
Piec 14 do 18 minut lub do jasnego złotego koloru.
Posyp chipsy czekoladowe i orzechy włoskie na gorącej skórce.
Mieszankę karmelową rozpuścić równomiernie na kawałkach czekolady i orzechach włoskich w granicach 1/2 cala krawędzi. Crumble reserved mieszanka owsa na wierzchu.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. Używając folii do podnoszenia, Usuń pręty z patelni.
Usunąć folię. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Sklep objęty.