Batoniki Owsiane Czekoladowo-Gruszkowe
Czekolada Gruszka płatki owsiane batony może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie czekoladowe chipsy, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Batoniki Owsiane, Czekoladowo-Figowe Batoniki Owsiane, oraz Batoniki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 11x7-calowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisające na 2 przeciwległych stronach patelni; folię spryskać sprayem do gotowania.
W dużej misce, miejsce mix cookie.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Mieszaj w jajku, aż mieszanina zostanie zwilżona.
Rezerwa 1 1/2 szklanki mieszanki cookie. Użyj lekko wilgotnych palców, aby nacisnąć pozostałą mieszaninę ciastek na dnie patelni do pieczenia (mieszanina będzie lepka).
Gruszki posypać częściowo upieczoną skórką. Top z czekoladowymi chipsami i reserved Cookie Mix.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 2 godzin. Użyj folii do podnoszenia z patelni.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.