Need a wegetariański posiłek poranny? Batony owsiane bez pieczenia mogą być świetnym przepisem. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, zmielony cynamon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Spróbuj Batoniki Owsiane Bez Pieczenia, Wszystko Oatmeal Bake Bars, oraz Batoniki Z Rodzynkami Owsianymi Bez Pieczenia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dno i boki 9-calowej kwadratowej patelni posmarować niewielką ilością masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać cukier, masło, miód i cynamon do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotuj 1 minutę, stale mieszając; usuń z ognia. Wymieszać z suszonymi owocami. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Owoce
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Mieszankę wcisnąć w patelni z tyłu drewnianej łyżki. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.