Batoniki Owocowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 174 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kandyzowane, rum, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Batoniki Owocowe, Batoniki Owocowe, oraz Batoniki Owocowe.
Instrukcje
Dodać przepis bazy cookie, dodając żurawiny, pekan, i rum.
Rozłóż ciasto w masle lub pergaminu pokryte 9-calowy kwadratowy patelni do pieczenia.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu. Schłodzić przez 10 minut przed slicing.To Make Now I
Piec później: po wymieszaniu partii ciasteczek, podwoić przepis.
Piec połowę ciasta według przepisu, a resztę podzielić na 4 równe porcje.
Zwiń każdą porcję w kłodę o średnicy około 1 1/2 cala. Owiń każdy dziennik w folię, a następnie umieść w plastikowej torebce. Aby zaoszczędzić czas i kłopoty, oznaczyć torbę smakiem, temperaturą piekarnika i czasem pieczenia, dodając 3 do 6 minut do zwykłego czasu pieczenia. Zamrozić ciasto do 3 miesięcy. Aby upiec, pokroić zamrożone ciasto na rund o grubości 1/2 cala, co tak mało lub tak wiele, jak chcesz.
Piec na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia.