Batoniki Musli Pieczone Soft + Chewy Bez Cukru

Batoniki Musli Pieczone Soft + Chewy Bez Cukru
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Soft + Chewy Baked Granola Bars. Ten przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Mieszanka wody, ziarna soli morskiej, daktyle medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Heavenly Gluten Free-Wegańskie Batony Musli Soft & Chewy, No Bake Chewy Cocoa Granola Bars {Cukier Rafinowany, Bez Glutenu I Orzechów}, oraz miękkie i do żucia batoniki z dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż 9-calową kwadratową patelnię z dwoma kawałkami papieru pergaminowego, po jednym w każdą stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać płatki owsiane do szybkiego blendera. Zmiksować na najwyższych obrotach, aż powstanie drobna mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Do dużej miski dodaj mąkę owsianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka OwsianaMąka Owsiana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać wodę i pestki daktyli do blendera. Pozwól datom moczyć przez 30 minut, jeśli są nieco twarde lub blender ma trudny czas mieszania dat gładkich. Gdy będą miękkie, wymieszaj daktyle i wodę, aż będą super gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj wszystkie składniki do miski z mąką owsianą i dobrze wymieszać, aż się połączą.Miarka mieszaninę do patelni i rozprowadzić ją łopatką tak równomiernie, jak to możliwe. Możesz użyć lekko mokrych rąk, aby wygładzić go w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka OwsianaMąka Owsiana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec w temperaturze 163° przez około 23-25 minut, lub do jędrności w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Pozostaw do ostygnięcia na patelni przez 5 minut, a następnie podnieś ją i przenieś do regału chłodzącego na kolejne 5-10 minut. Pokrój i ciesz się!Sugeruję zamrożenie resztek, aby zachować świeżość.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn