Batoniki musli na wynos to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, ziaren słonecznika, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Musli, Batoniki Musli, oraz Batoniki Musli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz owies i migdały w 15x10x1-in. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Migdały
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec 15 minut lub do tosty, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W dużej misce połączyć jajko, masło, miód i wanilię. Wymieszaj ziarna słonecznika, kokos, jabłka, żurawinę, brązowy cukier i cynamon. Wymieszać mieszaninę owsa.