Batony kokosowo-Krówkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, odparowane mleko, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, oraz Batoniki Krówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Spryskać sprayem do gotowania. Roztopić 3/4 szklanki masła; wymieszać z okruchami. Naciśnij na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Pozostałe masło, cukier, mleko i pianki zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować i mieszać 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki