Batoniki jagodowe z nadzieniem z kremu cytrynowego

Batoniki jagodowe z nadzieniem z kremu cytrynowego
Batoniki jagodowe z nadzieniem z kremu cytrynowego to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 514 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batoniki Blueberry Streusel z nadzieniem cytrynowo-kremowym, Blueberry Streusel Batony Z Cytrynowym Nadzieniem Kremowym, oraz Borówkowe (i malinowe) batoniki Streusel z nadzieniem cytrynowo-kremowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać masło, mąki, płatki owsiane, cukier, sól i proszek do pieczenia w dużej misce, aż utworzy okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Płatki OwsianePłatki Owsiane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ustaw 1 szklankę mieszaniny na bok na polewę.
3
Wymieszać białko jaja do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Naciśnij mieszaninę na dnie smarowanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w rozgrzanym piekarniku 177° przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W międzyczasie wymieszaj żółtko z słodzonym skondensowanym mlekiem, sokiem z cytryny i skórką i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
7
Rozłóż jagody na dolnej skorupie i wierzch z mieszaniną cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
8
Piec, aż mieszanina cytryny tworzy lśniącą skórę, około 7-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Posypać zarezerwowane okruchy.1
10
Piec do góry jest złoty kolor, a boki są bulgotanie, o 20-25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Magazyn