Batoniki Easy Pumpkin Pie
Łatwe Pumpkin Pie Bars wymaga z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, puree z dyni, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Batoniki Easy Pumpkin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Jajka ubić w dużej misce.
W osobnej misce wymieszać cukier, cynamon, sól, imbir i goździki. Wymieszać mieszaninę cukru i dyni do jaj, aż do całkowitego włączenia.
Stopniowo mieszaj odparowane mleko w mieszaninę dyni.
Dodaj 1 szklankę żółtego ciasta wymieszać z mieszaniną dyni i wymieszać, aby usunąć grudki.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Posypać pozostałą żółtą mieszankę tortową na wierzchu i skropić masłem na mieszance tortowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się, około 1 godziny. Schłodzić do temperatury pokojowej i pokroić w pręty. Top z bitą polewą.