Batoniki Do Serników Z Czekoladą
Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten przepis służy 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, cukier, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batoniki Do Serników Z Czekoladą, Batoniki Do Serników Z Czekoladą, oraz Batoniki Do Serników Z Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia z folią nonstick lub linia ze zwykłą folią i smarem it.In dużą miskę do miksowania, ubić masło, aż będzie kremowe. Beat w obu cukrów, wanilia, sól i soda oczyszczona i kontynuować bicie aż dobrze wymieszane, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Beat in the egg.
Dodać mąkę i mieszać ręcznie, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana. Wymieszać w czekoladzie. Pusta mieszanina na płaskiej powierzchni i kształt w kłodę.
Odetnij około ¼ dziennika i zapisz na przyszłe ciasteczka.
Przetnij pozostałą kłódkę na pół i wciśnij połowę na dno wyłożonej patelni.Przygotować nadzienie. Ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę, następnie ubić wanilię i jajko. Gdy jest gładka, wymieszać z kawałkami czekolady.
Wlać tę mieszaninę na bazie ciasta czekoladowego.Oderwij bardzo duże kawałki pozostałego ciasta i spłaszcz.
Ułóż kawałki na mieszaninie twarogu, rozprowadzając równomiernie, aż użyjesz całego ciasta. Mieszanka twarogu nie zostanie całkowicie pokryta.
Piec na stojaku tuż poniżej środka piekarnika przez 30 minut lub do złotego koloru. Bary będzie nadymać się trochę, ale będzie tonąć nieco jak one chłodne.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie schłodzić przez co najmniej 3 godziny. Podnieść z patelni i pokroić w kwadraty.