Batoniki Do Lodów Mint Brownie
Miętowe Brownie Ice Cream bary może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ekstrakt z mięty pieprzowej, lody vanillan, syrop czekoladowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mrożone Batoniki Do Lodów Bananan, Batony Białkowe Miętowo-Czekoladowe Brownie, oraz Fudge Mint Gooey Brownie Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować brownie mix zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 2/3 szklanki jogurtu.
Wlać ciasto do wyłożonej folią 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 34 minuty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Połączyć lody i ekstrakt z mięty pieprzowej w dużej misce; dobrze wymieszać.
Rozłóż równomiernie na brownie. Przykryć i zamrozić 8 godzin lub do twardości.
Pokrojone miętówki posypać lodami.
Pokroić w kwadraty; skropić syropem czekoladowym przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "