Batoniki Do Granoli

Batoniki Do Granoli
Batoniki do granoli to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 48 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka oryginalnej mieszanki, granola, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Rondel M & M Cookies, Fudgy Rondel Brownies, oraz Rondel Prosty Tetrazzini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w rondlu 3-quart, roztopić masło na małym ogniu. Wymieszaj pozostałe składniki do wymieszania. Łyżka do patelni o wymiarach 13x9 cali; równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 20 do 25 minut lub aż głęboki złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn